Flag Prodhim dhe shitje me shumicë Pashmina shall

€ 1

İlanı Paylaş
İlan No
13334067
İlan Tarihi
31.03.2017
Kimden
Firmadan
Umityilmaz22
Ümit Yilmaz
Ev
0 544 3194683
İş
0 544 3194683
Cep
0 544 3194683
Açıklama

Shalle & Shawls & Shall & Flag Prodhim dhe shitje me shumicë

Shënim: Çmimet Ad përmbajtura në këtë faqe interneti janë automatikisht faqet e klasifikuara janë dhënë nga shifrat më të ulta për shkak të jetë bosh. Sasia e produktit nuk është në dispozicion.          Ju lutemi të kontaktoni duke deklaruar produktin dhe porosinë tuaj Sasia që dëshironi të blini.          Zyra jonë orë: Gjatë ditëve të javës / e shtunë 09:00 deri 18:00 të dielën: Ne nuk kemi punë.          Shall Kompania jonë - Shall - Flag - realizon prodhimit Peshtemal. shitjet e brendshme dhe të eksportit, kompania jonë është kryer në, të bëjë me prodhimin me shumicë të realizimit markë e vet dhe kryen prodhimin në mënyrë të konsumatorëve.

Në kuadër të kompanisë sonë; thurje * Paint Print * Printime 3D Digital * Garment (qepje, hekurosje, paketimin, etj) janë dhënë shërbime.

Produktet dhe shërbimet e kryera në prodhimin e kompanisë sonë përveç kësaj janë si më poshtë; * Shumëllojshmëri të Pashmina Shawls (tufa-tufa, fringed, ngjitur, Glitter, etj) * byrynxhyk tafta Shawls dhe shalle Llojet * Cardio shall * Byrynxhyk dhe Byrynxhyk Shall Shall * Jacquard Jacquard Shawls dhe shalle * Lace / Laced shall dhe Lace / Laced Shall * Rayon Rayon shalle dhe shawls * Twill twill Shawls dhe shalle * Pambuku dhe pambuku shall shall * Shawls model Plaid dhe shalle * Medina dhe Medina mëndafshi shall shall mëndafshi * Zier pa lëvozhgë në / Pusi Shawls dhe shalle * shall dhe shall Llojet * Print Digital dhe Digital Print Shall Shall * Shkrimi / napë * shalle mëndafshi - Shall - shalle – marrëdhëniet * Shtypur Shall dhe shalle * Manufacturing Peshtamal etj * Flags * Rug / Lutje Metrazhe / qilim lutja * Cap * Feraye nga Outfit prodhimin me shumicë dhe shitjet janë kryer. Disa nga prodhimet tona janë prodhuar vetëm në përputhje me rendin. Ka një sasi minimale me qëllim dhe ndryshon sipas llojeve të produkteve.

Ju lutemi te kontaktoni për urdhërat dhe blerjet me shumicë.

sinqerisht;

hD GROUP Shalle & Shawls Manufacturing Bursa - TURKEY

http://hdgurup.com/urunler/esarp-sal-tulbent.html tekstil@hdgurup.com umityilmaz22@hotmail.com Rendi dhe Informacioni ynë Line (Gjatë ditëve të javës 09:00 - 18:00) +90544319 46 83

Özellikler
Harita